Site logo
Profiel

Ik ben Martijn Meulenbelt en sinds November 2020 trotse eigenaar van het bedrijf The Woodpacker foto en video services. Een zeer jonge en enthousiaste ondernemer die al jaren als hobby een camera in zijn handen heeft en wat nu is uitgegroeid tot een onderneming kan u bieden:

- Bedrijfspromoties (foto en video)
- Drone beelden ( gelicenseerde piloot + professionele drone)
- Livestreamen van kleine en middel evementen.
- Opnemen/ livestreamen van bruiloften
- fotoreportages (Bruiloften en andere evenementen)
- Schoolfoto's

Naast deze mogelijkheden bent u verzekerd van ervaring en kennis in verschillende opdrachten. Welke ook terug te vinden zijn op mijn website.

Daarnaast ga ik in 2022 beginnen aan de opleiding HBO Film & Audiovisuele media aan de Dutch Filmers Academy om mijn vak verder uit te oefenen en mezelf hierin te verbeteren.

U zult zich daarnaast vast afvragen waarom mijn uurtarief zo laag is. Ondanks de vele ervaringen en opdrachten heb ik zeer weinig kosten en hoef ik (nog) niet mijn levensonderhoud te betalen van deze inkomsten. Op dit moment is voornamelijk voor mij het doel ervaring ophalen. Maar worden er natuurlijk kosten gemaakt en daarbij moet er af en toe nieuwe apparatuur aangeschaft worden om u nog beter van dienst te kunnen zijn!

Mocht u geintresserd zijn geraakt en meer willen weten verwijs ik u graag naar mijn website: www.thewoodpacker.nl.

Benieuwd naar wat ik u kan bieden bij uw project? Neem gerust contact op en vraag uw vrijblijvende offerte op!

(Naast de hieronder staande portfolio opdrachten verwijs ik u voor meer voorbeelden naar de portfolio pagina op www.thewoodpacker.nl)

Video
Video
Video
Video
Shortcode