Profiel

Ik werk als projectmanager/producer voor film-, TV en reclameopdrachten. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in de productie van speelfilms, (TV) commercials, documentaires, videoclips en TV-programma's voor (inter)nationale bioscopen, TV-zenders en merken. Als producent heb ik onder meer twee bioscoopfilms gemaakt en als TV-maker heb ik o.a. drie primetime reality-series gerealiseerd over het werk van noodhulpdiensten.

Als freelance producer werk ik zowel voor merken en zenders direct als voor productiehuizen. Daarnaast werk ik als opnameleider op speelfilms, videoclips en campagnes.

In de afgelopen jaren heb ik documentaires, multicam-registraties, online en tv-campagnes gemaakt voor merken als SportCity, De Ombudsman, de Referendumcommissie, Ziggo, LindaTV, Makelaarsland, ReumaFonds, multiple campaigns for Albert Heijn (Top 5 iconic YouTube ads 2016 & Silver Lion @ Cannes), Siemens, Achmea (genomineerd voor een SpinAward), Vodafone, PLUS supermarkten, MyHeritage x Ajax, Gay Pride Amsterdam & EuroPride, BENU Apotheken, Carros, GreenFlux, ANWB, Boom uitgevers, Shary-An, Raffaëla Paton, De Nacht van Volendam, Hitz voor Kidz, Rijksuniversiteit Groningen en nog veel meer.

Als opnameleider heb ik sets geleid voor speelfilms, commercials, videoclips en korte films. Om er een paar te noemen; Vodafone, ReumaFonds, Albert Heijn, Lil’ Kleine / Samsung, Kinepolis, RoadGuard, Big2 & Sjaak, Fabian Feyaerts (BE), stunt team Noordenwind, talloze korte films en speelfilm '48 minuten '. Eind 2019 heb ik de bioscoopfilm 'De vloek van Lugus' gedaan.

Een uitgebreide CV lees je op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jarogevers/

Details
Shortcode