Site logo
Profiel

Foxmountain is een creatief multimedia bedrijf gevestigd in de regio Helmond-Eindhoven, gespecialiseerd in bewegend beeld, zoals (3D) animaties, motion graphics en visuele film effecten.

We leveren creatieve digitale oplossingen om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. Met onze communicatieve en klantgerichte instelling kunnen wij aan elke eis voldoen. Mede door onze honger naar innovatie brengen wij steevast het nieuwste op het gebied van 2D en 3D animaties, motion graphics, visual effects en andere grafische oplossingen.

We geloven dat nieuwe digitale technologie de oplossing is om bedrijven als een geheel te kunnen profileren. Het is belangrijk dat elk bedrijf dit op zijn eigen unieke manier kan doen.

Foxmountain zorgt voor alle aspecten van uw digitale identiteit: van website met video tot productpresentatie. We zijn vooruitstrevend en steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kennis, want in de wereld van nieuwe media is vooruitgang en ontwikkeling van het grootste belang. Onze belangrijkste doelstelling blijft echter het omzetten van uw ideeën naar creatieve en unieke digitale designs!

Wij gaan samen met u een crossmediale oplossing bedenken om uw dienst, product of gedachte om te zetten naar digitale media, gebaseerd op bewegend beeld.

De video kan in elke gewenste stijl worden gemaakt: realistisch, abstract, in twee of drie dimensies of in de vorm van een cartoon. Daarnaast behoren ook kinetic typography, greenscreen, motion tracking en projection mapping tot onze mogelijkheden.

Video
Shortcode