Is een trouwvideo de moeite waard?

Is een huwelijksvideo het waard wanneer je ook al een fotograaf hebt ingehuurd?

Ik vroeg een paar bruidsparen en verzamelde een paar adviezen/citaten. Doe er mee wat je wilt :).

“Het spijt me dat ik geen videograaf heb gehad voor onze bruiloft. De dag gaat zo snel voorbij – je mist zoveel! Achteraf wil ik graag dat het geld wordt uitgegeven.”

“We zijn helemaal blij met onze trouwfotograaf, maar nu bekijken we nog steeds onze trouwvideo. Ik denk dat een video alle details, de gezichten van de gasten en onze huwelijksbeloften op een andere manier naar voren brengt. Als bruid krijg je niet eens alles en op de foto’s kun je dat “live” niet ervaren.” 

Doe het! Ik beloof je dat je het geld niet voor niets zult uitgeven. Men denkt eerder dat men niet alles opnieuw zal bekijken, maar de dag gaat zo snel voorbij en u zult ALLES steeds opnieuw willen zien.

We zijn in juni getrouwd en we hadden zowel een fotograaf als een cameraman. Ik ben zo blij dat we beide hadden. We hebben de video om kosten redenen bijna uitgespaard, maar wat was het het waard. Op de video staan ​​zoveel gasten en momenten die nauwelijks herkenbaar zijn in onze foto’s.

Met een trouwvideo kun je het meest bijzondere moment in het leven keer op keer afspelen.

We zouden altijd weer een video kiezen. De dag is echt zo snel voorbij en je kunt dingen zien die zonder de video niet zouden zijn opgemerkt. En we kunnen de trouwvideo later aan onze kinderen laten zien.

We hadden een bruiloftsfilmmaker en vonden het vooral belangrijk dat alle familieleden en vooral onze grootouders erop kwamen. Het klinkt macaber, maar ik weet dat ze niet voor altijd bij ons zullen zijn, en ik wilde echt dat hun stemmen werden opgenomen.

We willen absoluut een videograaf boeken. Ik wil zijn en mijn emoties zien terwijl we de huwelijksbeloften afleggen – en ik wil iedereen zien vieren!

Ik kijk echt uit naar onze trouwvideo! Ik weet niet of we er zo vaak naar zullen kijken, maar ik denk dat de video het zeker waard was.

We hadden geen videograaf en dachten er zelfs niet aan. Achteraf had ik er graag een gehad. We hebben er niet eerder aan gedacht hoevaak we de dag weer wilden herinneren en alles zien wat we hebben gemist. Onze foto’s zijn geweldig, maar een video zou nog steeds veel omhoog halen, wat foto’s niet kunnen reproduceren.

Ik wilde alleen foto’s, maar mijn man wilde de video echt. Niet zoals normaal in onze relatie gaf ik aan hem toe en boekten beide. We bekijken de video niet zo vaak, maar ik ben blij dat hij er is als ik er zin in heb. We hadden de bruiloft en het feest gefilmd, en er staat veel op, wat ik niet heb gemerkt op de bruiloft.

Zoek je een videograaf voor je bruiloft, bekijk alle bruiloft videografen hier.