Site logo

Bruiloft videograaf

Een bruiloft videograaf die je meest speciale dag vast legt, iets wat je steeds meer ziet. Zeker in 2019 zie je dat er steeds vaker videografen aanwezig zijn op een bruiloft. Wij kunnen dit alleen maar toejuichen, want een foto zegt misschien meer dan duizend woorden; een film nóg meer! Je hebt een nog betere sfeerimpressie van de dag en kan dit jarenlang nog terugkijken en delen met al je familie en vrienden. Herbeleven van die mooie dag was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

Trouw videograaf kiezen

Voor deze speciale dag wil je natuurlijk wel de beste persoon die dit vast legt, iemand met een stijl die bij jullie past, iemand die persoonlijk is en past bij jullie budget. Daarom kun je hieronder verschillende selecties maken en rondneuzen tussen alle videografen. Zo kun je kijken welke bij jullie past. De match is het belangrijkst, er is geen beste videograaf, dit verschilt per stel.

Kosten bruiloft videograaf

Veel mensen zijn ook nieuwsgierig naar wat een videograaf voor een bruiloft ongeveer kost, een uitgebreid artikel hierover lees je hier. Maar om een indicatie te geven, de goedkoopste beginnen rond de 600 euro en de duurste vind je voor 3000 euro. Maar let op! Het verschil wat je hiervoor krijgt is dan vaak ook groot. Zo gebruiken videografen vaak andere apparatuur, zijn sommige met z’n tweeen. Daarnaast zit een groot verschil in de pakketten die videografen aanbieden, zo heb je soms alleen een basispakket met 4 uur voor een lage prijs, maar wordt het al snel duurder als je alles vastgelegd wilt hebben!

 

Ons advies: kijk eerst naar de videografen waarvan de portfolio bevalt. Kijk daarna pas naar de pakketen en vergelijk de geselecteerde videografen.