Site logo

Bedrijfsvideo

Welkom bij Videograafzoeken.nl hieronder vindt u gepassioneerde freelancers en bedrijven die jou kunnen helpen met uw videomarketing. Een bedrijfsfilm is de nieuwe manier om jezelf nog beter op de markt te zetten. Onderstaande kandidaten kunnen u helpen met hun creatieve video-marketingoplossingen.

 

Gebruik de bedrijfsfilm op je website, sociale media, webinars, presentatie en nog veel meer? Kijk of de geschikte kandidaat hieronder staat uw bedrijf kan helpen om de kracht van video-marketing te benutten.

Leuke marketing

Een van de grootste voordelen van het maken van bedrijfsvideo's is dat ze een leuke manier zijn om uw bedrijf visueel te presenteren. Het hoeft geen highend video te zijn of een strakke Hollywood-productie. In feite werken bedrijfsvideo's voor websites het best wanneer ze zich meer richten op productgebruik en branchetrends. Video's herinneren mensen eraan dat uw bedrijf wordt gerund door een hele groep mensen, dat er dus meer achter zit dan bijvoorbeeld een account manager.

Vertel je verhaal

Met video's kunt u uw verhaal op een leuke of interessante manier vertellen. Een deel van de reden dat videoproductie zeer effectief kan zijn voor zelfs kleine bedrijven, is dat het u de mogelijkheid biedt om de voordelen van uw product makkelijker kan uitleggen. Hoewel televisie- en radiospotjes beperkt zijn tot 30 en 60 seconden, is uw bedrijfsvideo niet onderhevig aan die beperkingen. Hoewel u uw videoproductie zo lang kunt maken als u wilt, zegt ervaring ons dat u wel de grens van maximaal 5 minuten moet aanhouden.

Zoekmachines zijn dol op video’s

Wanneer u uw video’s met een duidelijke beschrijving en tags online zet. Plus het feit dat de video een oplossingen biedt voor wat online bezoekers zoeken, dan kan het op een hoge positie in de verschillende zoekmachines opleveren. Zelfs als je een klein bedrijf hebt, kun je door een video op YouTube te plaatsen kan dit heel snel tot extra exposure leiden. YouTube is ook een sociaal netwerk, waardoor het gemakkelijk is om contact te maken met kijkers.

 

Een andere geweldige manier om uw video’s onder de aandacht te brengen van zoekmachines te brengen, is door transcripties te gebruiken. Door de inhoud van de video- en tekst online te plaatsen.

Makkelijk voor de ogen

Een video bekijken is veel gemakkelijker dan een tekst te lezen. Hoe belangrijk het lezen ook is, video is gewoon leuker en laat de kijker ontspannen. Mensen kijken graag naar video's, deels omdat het niet veel moeite kost.

Sociale media

Een van de redenen om gebruik te maken van videoproductie is dat deze op sociale media kan worden gedeeld met uw volgers. Social media is tegenwoordig belangrijk voor bedrijven. Als de videomarketing overtuigend genoeg is, kan dit leiden tot opmerkingen en discussies over uw bedrijf. Wanneer mensen je video's delen via sociale media, is het net als gratis adverteren - je laat je klanten je marketing voor je doen! Tegenwoordig baseren veel consumenten aankopen op aanbevelingen van vrienden, waardoor online beoordelingen zo invloedrijk zijn geworden op de verkoop.

 

Er zijn veel manieren om uw verhaal te vertellen? Zet deze mooie stap met een van onderstaande specialisten!